Welkom!

Waarmee kan ik helpen?
Als zelfstandig marketeer werk ik, Dennis van Rijswijk, al jaren voor het midden- en kleinbedrijf. Rollen die ik heb vervuld zijn onder andere interim marketingmanager, parttime (web)designer en campagnemanager. Ik merkte dat veel marketingactiviteiten erop gericht zijn een boodschap te verspreiden. Het geven van een vervolg, de conversie, wordt weleens vergeten. En daar wil ik u graag bij helpen!

Enkele online voorbeelden:

  • Conversie: webwinkel of -sitebezoekers tot actie aanzetten
  • Tevredenheid: Het inrichten van online chat en helpdesk
  • Herhaalbezoek: opzetten van een retargeting campagne
  • Kennis: ontwerpen en inzetten van exit intent popups

Ook bij offline activiteiten kan ik u helpen. Bijvoorbeeld bij het aanpassen van uw verkooppresentatie om uw boodschap aan te scherpen of te voorzien van een passend verhaal.

Ik help bij het verhogen van uw conversie.

Weet u het antwoord?
Laten we samen uitvinden waar u precies behoefte aan heeft om daarna gericht actie te ondernemen. Maak een afspraak, het kost u niets en u zit nergens aan vast.

Wie ben ik?

Ik ben Dennis van Rijswijk en na jaren als marketeer te hebben gewerkt bij verschillende aansprekende Amerikaanse entertainment- bedrijven als 20th Century Fox, MGM en Universal Pictures nam ik in 2006 het initiatief om mijzelf te verbreden en als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Al snel realiseerde ik me dat het midden- en kleinbedrijf mij het meest aan het hart gaat, niet in de laatste plaats om de boter-bij-de-vis mentaliteit en persoonlijke aandacht.

Dezelfde behoefte
Wat mij eveneens opviel was dat de behoefte aan marketingondersteuning van het mkb dezelfde was als die van grote bedrijven en multinationals. Helaas schort het veelal aan beschikbare middelen (geld en personeel) om de gewenste marketing te kunnen bedrijven. Ik wil daar graag verandering in aanbrengen.

Mijn doel: Grote marketing bereikbaar maken voor kleine organisaties.

Persoonlijke noot
Ik woon samen met mijn vriendin Wendela en onze jongens Thijs en Mats in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd bedenk en ontwerp ik graag concepten en als parttime nerd kan ik mij verliezen in “computeren”.

Welke diensten bied ik aan?

In het kort: ik kan u ondersteunen bij marketingactiviteiten die gericht zijn op conversie. Activiteiten die helpen bij het behalen van uw doelstellingen. Denk daarbij aan het volgen van potentiële klanten, het genereren van (extra) omzet of het aanscherpen van uw propositie.

Mijn conversieactiviteiten zijn niet alleen gericht op online activiteiten.

Ideation & concept
Bent u op zoek naar nieuwe ideeën voor producten of diensten? Heeft u behoefte aan een frisse kijk op uw marketinguitingen? Wilt u iemand om mee te sparren om zo tot nieuwe inzichten te komen? Ik help u graag daarbij.

Uiteraard hoeft ideation (het genereren van ideeën) en conceptontwikkeling niet vanaf een 'nulpunt' te starten. Ook bij het opfrissen en aanpassen van uw verkooppresentatie of bij het herinrichten van uw webwinkel help ik graag.

Retargeting / remarketing
Door uw offline marketinginspanningen trekt u voor zoekmachines geoptimaliseerde website veel bezoekers. Helaas worden niet alle bezoekers direct een nieuwe klant. Met retargering / remarketing kunnen we gericht uw bezoekers verleiden om uw website nogmaals te bezoeken en uw producten of diensten af te nemen.

Exit intent & A/B testing
U heeft bezoekers op uw website en potentiële klanten in uw webwinkel. Toch bent u niet in staat om van bezoekers klanten te maken. Waarom? Er zijn verschillende softwareproducten voorhanden om daar achter te komen. U kunt daarbij denken aan 'heatmaps' waarmee we kunnen zien hoe bezoekers een website gebruiken of het tonen van een vragenlijst bij het verlaten van de website.

Bezoeker belonen
Wilt u trouwe bezoekers belonen? Ze aansporen om nog eens terug te komen of zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief? Er zijn vele handige online diensten beschikbaar die daarbij kunnen helpen.

Affiliate marketing
Affiliate marketing is een mooie manier om uw bereik te vergroten en potentiële klanten aan te boren. Ik kan u helpen bij de keuze van het netwerk, het opstellen van de benodigde briefings, het ontwerpen van materialen en het onderhouden van contact met de affiliates.

Automatiseringsvooronderzoek
Technologie en innovatie zijn mijn passie. Ik bezoek honderden websites en webdiensten op het gebied van design, programmeren en business management. De oplossing die u zoekt heb ik misschien al gevonden. Ook ben ik in staat om snel en op een gestructureerde wijze product/dienstvergelijkingen te maken. U kunt daarbij denken aan advies of onderzoek naar een nieuw CMS, webwinkelsoftware, onlinedatabase, affiliate netwerk etc. Dat scheelt u een hoop tijd én geld.

Enkele voorbeelden

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van de diensten die ik aanbied en enkele projecten en campagnes die ik in het verleden heb uitgevoerd. Uiteraard dienen onderstaande voorbeelden enkel ter illustratie. Graag vertel ik in een persoonlijk gesprek meer over de gedachte achter elk project.

Binnenkort beschikbaar :-)!

Deze website
Overigens is deze website ook vrij bijzonder. Normaal gesproken maak ik gebruik van Wordpress als content management systeem. Dit is echter een Kirby website (mijn eerste). Kirby is een "flat-file" CMS, hetgeen wil zeggen dat er geen gebruik wordt gemaakt van een database. Enkele voordelen van Kirby: razendsnel, eenvoudig te beheren (omdat er minder standaard opties zijn), zeer flexibel en snel te integreren in een bestaand html-bestand.

Contact

Indien u met dit formulier contact opneemt worden uw gegevens opgenomen in mijn CRM systeem.

Wilt u ook potentiële klanten beter leren kennen?

Middels dit systeem kan ik een aantal handige geautomatiseerde acties ondernemen. Ook kan ik een beter inzicht krijgen in de manier waarop u de website gebruikt. Is dat ook iets voor u? Neem dan zeker contact op.

Contact opnemen kan per telefoon 06 - 42 564 440, email of vul het onderstaande formulier in.